Vi söker nu fler juniora konsulter med start i vår och i höst

Differ växer och vi söker nu fler strategikonsulter som brinner för intäktsfrågor. Skicka in en ansökan till karriar@differ.se om du vill bli en del av Differ.

Vi på Differ erbjuder dig en entreprenöriell atmosfär där utveckling står i fokus. Utveckling i form av att du tillsammans med kompetenta kollegor får möjlighet att utvecklas i utmanade projekt som skapar betydande värde i våra uppdragsgivares verksamheter. Personlig utveckling genom att du får vara en del av ett företag med en tydlig feedbackkultur, ett internt mentorprogram samt ett välutvecklat prestations- och utvecklingssystem. Men också utveckling i form av att du får vara med och påverka Differs framtid. För även om vi hela tiden växer och blir större värnar vi om att bevara styrkorna vi hade som ett litet företag – en platt organisationsstruktur där alla kan bidra och påverka.

Under åren har vi alltid lyckats attrahera och behålla människor som har ”hjärnan, hjärtat och benen på rätt plats”. Det vi på Differ lägger i det uttrycket är att vi värderar människor som är analytiska problemlösare, sociala och relationsbyggande medmänniskor och drivna och modiga utmanare. Detta är en stor bidragande faktor till vår positiva kultur och till våra framgångar.

Ansökan

Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som i år, eller i vår, tar examen från relevant utbildning, så som exempelvis Civilekonom eller Civilingenjör med inriktning mot Industriell ekonomi. Skicka in en ansökan till karriar@differ.se.