Turning Customer Intelligence into business value

On their journey from product focus to customer focus and defining and refining their value propositions, most companies understand the importance of Customer Intelligence, especially in an era where availability of data is exploding.

However, we still see CMO’s, CCO’s, etc. struggling to understand the different dimensions of Customer Intelligence and therefor they do not always succeed in turning customer data into maximum business value.

We believe companies should invest in developing the Customer Intelligence function in order to start seeing real topline improvements through e.g. product development, sales and service effectiveness and campaign management.

Download the full PDF

Read more

winter-light-of-hope-differ News
December 29, 2020

672.000 skäl till ett gott nytt år!

Kunder, partners, vänner och kollegor, 2020 har varit ett tufft år för oss alla, men i utmaning växer vi. När vi nu ser mot 2021 är våra blickar mer hoppfulla…

Event
November 16, 2020

Tomorrow’s CX

Den 19 november 2020 genomför Differ och Xlent ett webinar om hur teknologi kan synnerligen förbättra kundupplevelsen!

Career
October 13, 2020

Vi söker juniora konsulter med start hösten 2021

Just nu söker vi dig som tar examen 2021 och som vill växa tillsammans med oss!

Contact Us