Vill du jobba som strategikonsult med fokus på tillväxt?

Just nu söker vi dig som tar examen 2019 och vill växa tillsammans med oss. 

Juniora strategikonsulter med start hösten 2019

Vilka råd skulle du ge till ledningen av ett ledande e-handelsbolag i fråga om hur de kan behålla sina kunder? Med vilken strategi skulle du öka försäljningen för ett av Sveriges mest omtyckta varumärken? Vi på Differ är strategikonsulter som arbetar med den här typen av intäktsrelaterade frågor kopplat till våra fem kompetensområden: ​

  • Stärka varumärken​
  • Utveckla erbjudanden​
  • Designa kundupplevelser​
  • Optimera kundlivscykler​
  • Utveckla front-lineprocesser​

​Vi brukar säga att vi är hybridkonsulter, det vill säga personer med både analytisk och kreativ förmåga. Differ är ett starkt växande bolag, måna om att bevara de styrkor vi har som ett litet företag. En icke-hierarkisk struktur som gör det möjligt för alla att bidra och påverka sin egen så väl som företagets utveckling. I team arbetar vi nära våra kunder med ett kreativt angreppssätt. Vi har stort förtroende för varandra, oavsett hur lång erfarenhet man har. Som junior får du stort ansvar samtidigt som du får stöttning av mer erfarna kollegor.

Läs mer om hur det är att arbeta på Differ och vårt employer value proposition här.

Du kan växa med oss

Differ rekryterar hybridkonsulter som brinner för tillväxtfrågor och söker nu juniora strategikonsulter med start augusti 2019.  Vill du vara med på vår tillväxtsresa? Skicka din ansökan till karriar@differ.se innehållande CV, personligt brev och betyg senast den 1 november.  

Frågor? Kontakta vår HR-chef Sigrid på karriar@differ.se eller ring +4670-564 30 36

Read more

Event
April 11, 2019

A deep-dive into customer experience – kvällsevent 8/5

Få inspiration för att ta ditt företags kundupplevelse till nästa nivå, samt tips och idéer som hjälper dig att briljera inför kollegorna.

Blog
March 28, 2019

Putting Truth First Is Crucial When Building a Brand

2019 is now in full-speed and so far, the first months of the year have offered a lot of interesting customer insights. Presented below are three important insights that we…

News
March 6, 2019

Differ investerar i Experience Management med ett nytt Lab

Managementkonsultbolaget Differ breddar verksamheten ytterligare och tar in feedback-specialisten CustX under vingarna. 

Contact Us