Vill du jobba som strategikonsult med fokus på tillväxt?

Just nu söker vi dig som tar examen 2020 och som vill växa tillsammans med oss!

Vi fokuserar på tillväxtrelaterade frågeställningar

Vilka råd skulle du ge till ledningsgruppen i ett energibolag i frågan om hur de kan behålla sina kunder? Med vilken strategi skulle du öka försäljningen för ett av Sveriges mest omtyckta varumärken? Vi på Differ är strategikonsulter som har valt att fokusera på den här typen av tillväxtrelaterade frågeställningar. Är du, precis som vi, intresserad av att förstå vad som driver kundlojalitet, hur man ökar engagemang för varumärken och hur man skapar starka kundupplevelser? Tveka då inte att söka till rollen som junior strategikonsult.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tar examen våren 2020 och som vill arbeta som junior strategikonsult med fokus på tillväxt. Som en del av Differ kommer du att få arbeta tillsammans med erfarna konsulter inom våra expertområden. För att du snabbt ska komma in i rollen som konsult kommer du att få arbeta nära våra kunder från start tillsammans med våra erfarna kollegor. Parallellt med detta kommer du att under det första året få gå utbildningar i problemlösning, projektledning, analys och andra delar av konsultens verktygslåda.

Differ är ett växande bolag, samtidigt som vi värdesätter att bevara de styrkor vi har som ett litet företag. En icke-hierarkisk struktur gör det möjligt för alla att bidra och påverka sin egen så väl som företagets utveckling. Vi arbetar i team nära våra kunder med ett kreativt angreppssätt och vi har stort förtroende för varandra, oavsett hur lång erfarenhet man har. 

För att på bästa sätt bidra till våra kunders framgång behöver vi ha både en stark analytisk förmåga och ett kreativt angreppssätt i problemlösningen. Känner du igen dig i den beskrivningen? Då kan du vara den vi söker!

Du kan växa med oss

Vi söker kollegor som tar examen våren 2020 och som kommer att börja hos oss i augusti 2020. Vill du utvecklas tillsammans med oss? Skicka din ansökan till karriar@differ.se innehållande CV, personligt brev och betyg. Senast den 31 oktober vill vi ha din ansökan, men vi rekryterar löpande så vänta inte till sista minuten med att ansöka.  

Frågor? Kontakta vår HR-chef Sigrid på karriar@differ.se eller ring +46 70-564 30 36

Vår rekryteringsprocess

1. Tester

När vi mottagit ditt CV, personliga brev och betyg skickar vi ett problemlösnings- och ett personlighetstest till dig.

2. Intervju

Du bjuds in till en personlig intervju på Differ, där vi får lära känna dig och du får möjlighet att lära känna Differ.

3. Case

Du får komma till Differ för att lösa case individuellt.

4. Slutintervju

Du träffar vår VD Tobias Bergdahl för en djupare intervju.

Lycka till!

Read more

Career
September 30, 2019

Vill du jobba som strategikonsult med fokus på tillväxt?

Just nu söker vi dig som tar examen 2020 och som vill växa tillsammans med oss! Vi fokuserar på tillväxtrelaterade frågeställningar Vilka råd skulle du ge till ledningsgruppen i ett...
Article
September 23, 2019

Servitize me!

New business models powered by connected technologies

Event
September 5, 2019

Tar du examen 2020 och vill veta mer om yrket som strategikonsult? Anmäl dig till Differ Ideathon!

Vi välkomnar dig som sistaårsstudent till Differ Ideathon – ett studentevent för dig som har siktet inställt på en karriär som strategikonsult!

Contact Us