En sommarhälsning

Det har minst sagt varit en turbulent vår.

Covid-19 har förstås haft stor påverkan på hälsa, vård, näringsliv och på vår vardag. För Differ-gruppen i Sverige började 2020 positivt med många fortsatta och nya spännande uppdrag för våra klienter. Vi lyckades också genomföra vårt årliga event Sveriges Grönaste Varumärke den 19e februari med runt 100 deltagare och alla vinnare på Norrsken House i centrala Stockholm. Läs mer och ladda ner hela rapporten här. Det är just nu svårt att föreställa sig ett sådant event i dessa tider, men vi hoppas verkligen kunna hålla eventet även 2021, om än i ett litet annat format om det krävs.

När Covid-19 drabbade Sverige och restriktionerna och riktlinjerna från FHM och regeringen kommunicerades, förändrades vår vardag ordentligt. Vi inom Differ-gruppen, som många andra, fick snabbt anpassa oss i vårt sätt att arbeta. Majoriteten har arbetat hemifrån sedan mars och drivit klient- och interna uppdrag helt digitalt. Ett illustrativt exempel är att vi lyckades genomföra ett CX-strategiuppdrag för ett mediebolag med kundbasanalyser, utveckling av segmenteringsmodell samt utveckling differentierade strategier, taktik och aktivitetsplaner under en intensiv 8 veckors-period – allt 100% digitalt.

Vi har också förmedlat vår syn på den nya situationen med olika perspektiv:

  • Anton Albertsson skrev en artikel om vikten av förändringsledning i och efter kristider. Läs här.
  • Cecilia Clausen skrev om nya digitala arbetssätt. Läs här.
  • Vi har hållit i fem live-webinars under maj och juni under rubriken: ”Defining and living the new normal”. Vi planerar att genomföra dessa igen i början på hösten, så håll utkik efter annonsering här på LinkedIn.

Vi tror på en höst som är sig ganska lik våren när det gäller arbetssätt. Vi kommer säkert att  fortsätta arbeta hemifrån till stor del och sköta de flesta möten, workshops, presentationer och events digitalt, även om vi verkligen ser fram emot att kunna träffas ”på riktigt” igen.

Lite lyssnar- och lästips när ni nu går på ledighet:

Vi från www.differ.se, www.contentlab.se, www.feedbacklab.se och www.talentlab.se önskar er en härlig sommar!!!

Read more

winter-light-of-hope-differ News
December 29, 2020

672.000 skäl till ett gott nytt år!

Kunder, partners, vänner och kollegor, 2020 har varit ett tufft år för oss alla, men i utmaning växer vi. När vi nu ser mot 2021 är våra blickar mer hoppfulla…

Event
November 16, 2020

Tomorrow’s CX

Den 19 november 2020 genomför Differ och Xlent ett webinar om hur teknologi kan synnerligen förbättra kundupplevelsen!

Career
October 13, 2020

Vi söker juniora konsulter med start hösten 2021

Just nu söker vi dig som tar examen 2021 och som vill växa tillsammans med oss!

Contact Us