Vi fortsätter att växa och letar efter nya erfarna medarbetare

Har du ett par års erfarenhet av yrket som managementkonsult och letar efter nya utmaningar?

Vi omvandlar insikter till strategi och handling

Vår filosofi bygger på övertygelsen om att de mest framgångsrika företagen är de som har den djupaste förståelsen för sina kunder och deras marknad och har förmågan att förvandla dessa insikter till strategi och handling. Som en del av vårt team får du samarbeta med erfarna och inspirerade kollegor med olika bakgrunder i utmanande projekt inom olika branscher. Du vill vara del av en dynamisk, utmanande och familjär arbetsplats där du kan forma din och företagets utveckling. Du har ett engagemang för människor och för att driva förändring samt har en god förmåga att arbeta med både rådgivning och vidare realisering för att nå resultat.

Vem söker vi?

Du har arbetat för ett väletablerat managementkonsultföretag i 2-5 år. Vi ser att du trivs i rollen som konsult och vill fortsätta utveckla dina kunskaper och färdigheter i nära mentorskap med seniora kollegor, anpassat utifrån dina talanger.

Du kan växa med oss

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Skicka en beskrivning om dig och en länk till din LinkedIn-profil till karriar@differ.se  

Frågor? Kontakta vår HR-chef Sigrid på karriar@differ.se eller ring +46 70-564 30 36

Lycka till!

Read more

Career
September 10, 2021

Consulting intern – Sveriges Grönaste Varumärke

Vi söker dig som studerar på universitetet och vill driva utvecklingen av Sveriges Grönaste Varumärke 2022

Career
July 6, 2021

Sommarhälsning från Differgruppen

Äntligen sommar. Pandemin alltmer i backspegeln; vi tillåter oss själva lite hopp och framtidstro. Vintermånadernas harvande från hemma-kontoret börjar kännas långt borta. Man glömmer fort – och tur är väl...
News
March 26, 2021

Differ kompletterar erbjudandet med Differ Agency

Differ möter nya kundbehov och kompletterar erbjudandet med nystartade byrån Differ Agency.

Contact Us