Vi söker juniora konsulter med start hösten 2021

Just nu söker vi dig som tar examen 2021 och som vill växa tillsammans med oss!

Vi fokuserar på tillväxtrelaterade frågeställningar

Vilka råd skulle du ge till ledningsgruppen i ett energibolag i frågan om hur de kan behålla sina kunder? Med vilken strategi skulle du öka försäljningen för ett av Sveriges mest omtyckta varumärken? Vi på Differ är managementkonsulter som har valt att fokusera på den här typen av tillväxtrelaterade frågeställningar. Vår filosofi bygger på övertygelsen om att de mest framgångsrika företagen är de som har den djupaste förståelsen för sina kunder och deras marknad, samt har förmågan att förvandla dessa insikter till strategi och handling. Är du, precis som vi, intresserad av att förstå vad som driver kundlojalitet, hur man ökar engagemang för varumärken och hur man skapar starka kundupplevelser? Tveka då inte att söka till rollen som junior managementkonsult.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tar examen våren 2021 och som vill arbeta som managementkonsult med fokus på tillväxt. Som en del av vårt team får du samarbeta med inspirerade kollegor med olika bakgrunder i utmanande projekt inom olika branscher. För att du snabbt ska komma in i rollen som konsult kommer du, tillsammans med erfarna kollegor, att få arbeta nära våra kunder redan från start. Parallellt med detta kommer du att under det första året få gå utbildningar i problemlösning, projektledning, analys och andra delar av konsultens verktygslåda.

Differ befinner sig i en tillväxtfas. Samtidigt värdesätter vi att bevara de styrkor vi har som ett mindre bolag. Här är du del av en dynamisk, utmanande och familjär arbetsplats där du kan forma din egen och företagets utveckling. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder med ett kreativt angreppssätt och vi har stort förtroende för varandra, oavsett hur lång erfarenhet man har

För att på bästa sätt bidra till våra kunders framgång behöver vi ha både en stark analytisk förmåga och ett kreativt angreppssätt i problemlösningen. Känner du igen dig i den beskrivningen? Då kan du vara den vi söker!

Du kan växa med oss

Vi söker kollegor som tar examen våren 2021 och som kommer att börja hos oss i augusti 2021. Vill du utvecklas tillsammans med oss? Skicka din ansökan till karriar@differ.se innehållande CV, personligt brev och betyg. Senast den 12 november vill vi ha din ansökan, men vi rekryterar löpande så vänta inte till sista minuten med att ansöka.  

Frågor? Kontakta vår HR-chef Sigrid på karriar@differ.se eller ring +46 70-564 30 36

Vår rekryteringsprocess

1. Tester

När vi mottagit ditt CV, personliga brev och betyg skickar vi ett problemlösnings- och ett personlighetstest till dig.

2. Intervju

Du bjuds in till en personlig intervju på Differ, där vi får lära känna dig och du får möjlighet att lära känna Differ.

3. Case

Du får komma till Differ för att lösa case individuellt.

4. Slutintervju

Du träffar vår VD Tobias Bergdahl för en djupare intervju.

Lycka till!

Read more

News
March 26, 2021

Differ kompletterar erbjudandet med Differ Agency

Differ möter nya kundbehov och kompletterar erbjudandet med nystartade byrån Differ Agency.

Career
March 5, 2021

Vi söker erfarna tillväxtstrateger

Just nu söker vi dig som har några års erfarenhet av att arbeta som managementkonsult eller har annan relevant erfarenhet och vill arbeta med att skapa hållbar tillväxt

News
February 19, 2021

Coop och Änglamark vinner Sveriges grönaste varumärken

För tolfte gången har folket fått säga sitt i undersökningen Sveriges Grönaste Varumärke, och det är tydligt att den gröna trenden håller i sig. Årets undersökning belyser att det är…

Contact Us