672.000 skäl till ett gott nytt år!

Kunder, partners, vänner och kollegor,
2020 har varit ett tufft år för oss alla, men i utmaning växer vi. När vi nu ser mot 2021 är våra blickar mer hoppfulla än oroliga, för att vi tog oss igenom det här året – tillsammans.

Ett projekt som vi är mycket stolta över är Content Labs banbrytande initiativ Stream of Hope – en livestreamad välgörenhetsinsamling skapad tillsammans med Barncancerfonden. Arbetet började redan tidigt i våras, då Content Lab kontaktade landets största e-sportare, streamingstjärnor och gamers.

Stream-of-Hope-content-lab
Content Labs välgörenhetsfestival Stream of Hope slog trefaldigt insamlingsrekord under streaminghelgen på plattformen Twitch – 672 491 kronor till kampen mot barncancer!
Resultatet blev en 72 timmar lång livestream på plattformen Twitch, där målet var att samla in så mycket pengar som möjligt till barncancerforskning och stöd för barn med cancer.
Under sommaren och hösten satte vi ihop ett späckat program för streamingfestivalen, med en rad olika tävlingar, turneringar, intervjuer och happenings. I årets upplaga deltog bland annat e-sportspionjären Emil ”HeatoN” Christensen, streamingpersonligheten Sp4zie och världsartisten Alesso.
När de 72 timmarna var till ända stod insamlingen på 672  491 kronor. Det är nästan tre gånger så mycket som förra året!
Insamlingen är öppen till och med den 31 december, så gör gärna som vi och skänk en gåva genom att swisha till 123-4594032.
Vi hoppas nu att ni kan njuta av en härlig och välförtjänt ledighet. För att slappna av lite extra vill vi tipsa om några av våra podcastfavoriter. Dessa passar utmärkt att luta sig tillbaka med när julstöket lagt sig:
  • Orlic & En podd för dig som vill bygga något: ett företag, en rörelse eller en karriär som kretsar kring det som du är bra på och tycker är viktigt.
  • Digitala influencer podden En podcast om digitalisering.
  • 99% Invisible En podcast som undersöker “the power of” design.
  • Allt du behöver veta om ny teknik Om vetenskapliga och tekniska genombrott som leder till nya sätt att tänka och hur det påverkar vår vardag.
  • Dumma människor En vetenskapstörstande podd om populärkultur, psykologi och mänskligt beteende.

God helg och gott nytt år, vi ses 2021!

Differgruppen – Differ Strategy Consulting, Content Lab, Feedback Lab & Talent Lab

Read more

Blog
January 17, 2022

Så skapar vi hållbar tillväxt för Cancerfonden med growth marketing

När vi blickar tillbaka på 2021 så har vi på Differ genomfört många lyckade projekt som bidragit till hållbar tillväxt. Vi har fått förmånen att leda projekt på många olika…

Differ-soker-nya-konsulter Career
September 21, 2021

Vi söker konsulter med start hösten 2022

Just nu söker vi dig som tar examen 2022 och som vill växa tillsammans med oss!

Career
September 10, 2021

Consulting intern – Sveriges Grönaste Varumärke – Rollen är tillsatt

— Rollen är tillsatt och vi tackar för alla sökande — Tidigare: Vi söker dig som studerar på universitetet och vill driva utvecklingen av Sveriges Grönaste Varumärke 2022

Contact Us