Sveriges Grönaste Varumärke – Digitalt event 18 februari 2021

Välkommen till ett inspirerande digitalt event där vinnarna av Sveriges Grönaste Varumärke utses!

Differ har, sedan 2008, undersökt hur svenska folket ser på frågor gällande hållbarhet och varumärken i undersökningen Sveriges Grönaste Varumärke. Årets resultat är det mest omfattande i undersökningens långa historia och belyser trenderna för hur konsumenterna ser på hållbarhet.

Vi kommer att presenterar vinnarna av utmärkelsen Sveriges Grönaste Varumärke för året 2020, under ett direktsänt event från Norrsken. Under sändningen kommer även årets vinnare att berätta hur de arbetar för att skapa ett varumärke med en stark grön position.

Ett grönt event med Differ och årets vinnare

Datum: 18 februari 2021

Tid: Kl. 16:00-17:00

Plats: Var du vill, en länk kommer att skickas ut cirka 3 dagar innan eventdagen

Kostnad: Eventet är kostnadsfritt

Share

Read more

News
February 19, 2021

Coop och Änglamark vinner Sveriges grönaste varumärken

För tolfte gången har folket fått säga sitt i undersökningen Sveriges Grönaste Varumärke, och det är tydligt att den gröna trenden håller i sig. Årets undersökning belyser att det är…

Article
February 12, 2021

Dubbelt så många enkäter som Big Macs

Dina kunder pratar – lyssnar du? Ditt företags rykte, kundlojalitet och långsiktiga konkurrenskraft baseras på kundupplevelsen och det finns inget bättre sätt förstå kunderna än att verkligen lyssna på dem….

Event
January 25, 2021

Sveriges Grönaste Varumärke – Digitalt event 18 februari 2021

Välkommen till ett inspirerande digitalt event där vinnarna av Sveriges Grönaste Varumärke utses! Differ har, sedan 2008, undersökt hur svenska folket ser på frågor gällande hållbarhet och varumärken i undersökningen Sveriges...
Contact Us