Differ kompletterar erbjudandet med Differ Agency

Differ möter nya kundbehov och kompletterar erbjudandet med nystartade byrån Differ Agency.

Den nya kommunikationsbyrån Differ Agency erbjuder strategiska och kreativa byråtjänster inklusive varumärkesutveckling, design, reklam, rådgivning inom gaming/esport och digital strategi. Byråns fokus kommer vara att utveckla varumärken som vill särskilja sig och göra skillnad. 

Under hösten rekryterades Emelie Rosén, Viktor Andersson och Johan Angantyr för att leda den nya verksamheten som från start består av de tre som blir seniora partners samt ytterligare fem personer från Differ-gruppen.  

“Differ erbjuder en mycket intressant kontext att driva byrå i. Synergier och nära samarbete med de andra bolagen i gruppen gör att vi kan dra nytta av varandras expertis för att tillsammans bli ännu mer konkurrenskraftiga på marknaden. En särskild styrka är att Differ Agency och Differ Strategy kompletterar varandra kring growth-frågor, säger Emelie Rosén, VD på Differ Agency.”   

En del av Differ-gruppens erbjudande inom varumärkesutveckling flyttas över till Differ Agency och Kunal Chopra och John Uggla internrekryteras för att stärka erbjudandet inom digitalt och gaming. 

“Varumärken har tittat nyfiket på esport och gaming i flera år. Trots att gamers är en av världens största communities och målgrupper har få företag utforskat potentialen i att kommunicera med dem. Vårt erbjudande mot esport och gaming handlar om att guida varumärken in i den världen. Vi bedömer att det finns ett stort intresse bland varumärken som vill utforska gaming och att timingen är rätt för erbjudandet nu, säger, Emelie Rosén, VD på Differ Agency” 

Differ är en anrik byrå verksam inom strategiutveckling och managementkonsulting. Med lanseringen av Differ Agency adderar gruppen ett komplett erbjudande inom marknadskommunikation för att möta nya kundbehov. 

Differ har idag en stark position inom varumärkesstrategi. Nu breddar vi gruppens erbjudande med strategiska och kreativa kommunikationstjänster. Vi ser att många kunduppdrag blir allt mer komplexa och kräver en väv av olika kompetenser och tjänster från strategiutveckling till kommunikationkundupplevelse och aktivering. Med Differ Agency har vi ett komplett erbjudande för att möta denna nya verklighet som ger oss ännu bättre förutsättningar att skapa hållbar tillväxt för våra uppdragsgivare, säger Tobias Bergdahl, ansvarig för den svenska Differ-gruppen.”   

Från start arbetar Differ Agency med kunder som Region Gotland, Stockholm Business Region, Dreamhack, Ikea och Barncancerfonden. 

Ytterligare information finns på differagency.se och differ.se 

Share

Tobias Bergdahl

VD, Differ Sverige Holding AB

073-688 96 13
tobias.bergdahl@differ.se

Emelie Rosén

VD, Differ Agency AB

073-830 83 64
emelie.rosen@differ.se

Read more

Differ-soker-nya-konsulter Career
September 21, 2021

Vi söker konsulter med start hösten 2022

Just nu söker vi dig som tar examen 2022 och som vill växa tillsammans med oss!

Career
September 10, 2021

Consulting intern – Sveriges Grönaste Varumärke – Rollen är tillsatt

— Rollen är tillsatt och vi tackar för alla sökande — Tidigare: Vi söker dig som studerar på universitetet och vill driva utvecklingen av Sveriges Grönaste Varumärke 2022

Career
July 6, 2021

Sommarhälsning från Differgruppen

Äntligen sommar. Pandemin alltmer i backspegeln; vi tillåter oss själva lite hopp och framtidstro. Vintermånadernas harvande från hemma-kontoret börjar kännas långt borta. Man glömmer fort – och tur är väl...
Contact Us