Sommarhälsning från Differgruppen

Äntligen sommar. Pandemin alltmer i backspegeln; vi tillåter oss själva lite hopp och framtidstro. Vintermånadernas harvande från hemma-kontoret börjar kännas långt borta. Man glömmer fort – och tur är väl det. Då blir jobbet lättare att göra, och livet lättare att leva!
Trots den utmanande tid som varit har det hänt spännande saker i Differgruppen. Vid årsskiftet etablerade vi vår nya kreativa byrå Differ Agency. Den nya byrån leds av VD Emelie Rosén och breddar gruppens erbjudande med bland annat varumärkesutveckling, kommunikationsstrategi, design och reklam. 2021 rivstartade vi med att sjösätta en ny varumärkesplattform för Region Gotland. Lanseringen blev mycket lyckad och nu ser vi med tillförsikt fram emot höstens projekt!
I februari delade vi ut pris till alla vinnare i vår undersökning Sveriges Grönaste Varumärke vid ett digitalt event som livesändes från studio i Norrsken House. Coop och Änglamark tog hem förstapriserna – stort grattis säger vi! Klicka här för att läsa mer och ladda ner hela rapporten.
I mars höll vi det digitala eventet Tomorrow’s CX tillsammans med våra partners Bublar, Sinch och Glassbox. Fokus låg på hur nya teknologier kan förbättra kundupplevelsen. Över 100 deltagare fick lyssna till och inspireras av spännande kundcase och testimonials. I en föränderlig värld gäller det att ha örat på rälsen och vi planerar för fler föreläsningar och event, såväl digitala som fysiska, i höst.
Men först är det dags för en välkommen semester. Vissa kanske vågar sig ut i världen igen, medan andra gör turné i Sommarsverige. Oavsett vilket så hoppas vi att ni tar er tid att verkligen njuta av ledigheten. Att ni tar tid till vila, till härligt umgänge och till god mat och dryck; till det som när själen.
I slutändan så är det i själen som hoppet gror. Och efter ett år i träda börjar det frodas igen. Med lite kärlek och omtanke grönskar det snart. 
Vi vill rikta ett stort tack till alla våra härliga kunder för alla roliga och givande samarbeten under vintern och våren. Ha nu en skön sommar så syns vi förhoppningsvis i fysiska möten till hösten!
Varma hälsningar, 
Differgruppen

Read more

Differ-soker-nya-konsulter Career
September 21, 2021

Vi söker konsulter med start hösten 2022

Just nu söker vi dig som tar examen 2022 och som vill växa tillsammans med oss!

Career
September 10, 2021

Consulting intern – Sveriges Grönaste Varumärke – Rollen är tillsatt

— Rollen är tillsatt och vi tackar för alla sökande — Tidigare: Vi söker dig som studerar på universitetet och vill driva utvecklingen av Sveriges Grönaste Varumärke 2022

Career
July 6, 2021

Sommarhälsning från Differgruppen

Äntligen sommar. Pandemin alltmer i backspegeln; vi tillåter oss själva lite hopp och framtidstro. Vintermånadernas harvande från hemma-kontoret börjar kännas långt borta. Man glömmer fort – och tur är väl...
Contact Us