Vi söker konsulter med start hösten 2022

Just nu söker vi dig som tar examen 2022 och som vill växa tillsammans med oss!

Vi fokuserar på tillväxtrelaterade frågeställningar

Vilka råd skulle du ge till ledningsgruppen i ett energibolag i frågan om hur de kan behålla sina kunder? Med vilken strategi skulle du öka försäljningen för ett av Sveriges mest omtyckta varumärken? Vi på Differ är managementkonsulter som har valt att fokusera på den här typen av tillväxtrelaterade frågeställningar. Vår filosofi bygger på övertygelsen om att de mest framgångsrika företagen är de som har den djupaste förståelsen för sina kunder och deras marknad, samt har förmågan att förvandla dessa insikter till strategi och handling. Är du, precis som vi, intresserad av att förstå vad som driver kundlojalitet, hur man ökar engagemang för varumärken och hur man skapar starka kundupplevelser? Tveka då inte att söka till rollen som managementkonsult.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tar examen våren 2022 och som vill arbeta som managementkonsult med fokus på tillväxt. Som en del av vårt team får du samarbeta med inspirerade kollegor med olika bakgrunder i utmanande projekt inom olika branscher. För att du snabbt ska komma in i rollen som konsult kommer du, tillsammans med erfarna kollegor, att få arbeta nära våra kunder redan från start. Parallellt med detta kommer du att under det första året få gå utbildningar i problemlösning, projektledning, analys och andra delar av konsultens verktygslåda.

Differ befinner sig i en tillväxtfas. Samtidigt värdesätter vi att bevara de styrkor vi har som ett mindre bolag. Här är du del av en dynamisk, utmanande och familjär arbetsplats där du kan forma din egen och företagets utveckling. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder med ett kreativt angreppssätt och vi har stort förtroende för varandra, oavsett hur lång erfarenhet man har

För att på bästa sätt bidra till våra kunders framgång behöver vi ha både en stark analytisk förmåga och ett kreativt angreppssätt i problemlösningen. Känner du igen dig i den beskrivningen? Då kan du vara den vi söker!

Du kan växa med oss

Vi söker kollegor som tar examen våren 2022 och som kommer att börja hos oss i augusti 2022. Vill du utvecklas tillsammans med oss? Skicka din ansökan till karriar@differ.se innehållande CV, personligt brev och betyg. Senast den 24 oktober vill vi ha din ansökan, men vi rekryterar löpande så vänta inte till sista minuten med att ansöka.  

Frågor? Kontakta vår HR-chef Sigrid på karriar@differ.se eller ring +46 70-564 30 36

Vår rekryteringsprocess

1. Tester

När vi mottagit ditt CV, personliga brev och betyg skickar vi ett problemlösnings- och ett personlighetstest till dig.

2. Intervju

Du bjuds in till en personlig intervju på Differ, där vi får lära känna dig och du får möjlighet att lära känna Differ.

3. Case

Du får komma till Differ för att lösa case individuellt.

4. Slutintervju

Du träffar vår VD Tobias Bergdahl för en djupare intervju.

Lycka till!

Read more

Blog
January 17, 2022

Så skapar vi hållbar tillväxt för Cancerfonden med growth marketing

När vi blickar tillbaka på 2021 så har vi på Differ genomfört många lyckade projekt som bidragit till hållbar tillväxt. Vi har fått förmånen att leda projekt på många olika…

Differ-soker-nya-konsulter Career
September 21, 2021

Vi söker konsulter med start hösten 2022

Just nu söker vi dig som tar examen 2022 och som vill växa tillsammans med oss! Vi fokuserar på tillväxtrelaterade frågeställningar Vilka råd skulle du ge till ledningsgruppen i ett...
Career
September 10, 2021

Consulting intern – Sveriges Grönaste Varumärke – Rollen är tillsatt

— Rollen är tillsatt och vi tackar för alla sökande — Tidigare: Vi söker dig som studerar på universitetet och vill driva utvecklingen av Sveriges Grönaste Varumärke 2022

Contact Us