Differ Technology söker Martech-specialister & CX-teknologikonsulter

System och metoder för optimering av Kundupplevelsen förändras och växer snabbt, och det gör vi också. Idag samarbetar vi med världsledande plattformar och klienter med målet att implementera teknologier och arbetssätt som accelererar våra klienters förmåga att leverera exceptionella kundupplevelser. I morgon kommer vi att ha samma mål men kommer att använda ett ännu bredare utbud av verktyg och tjänster då vår resa precis har börjat.

Som CX technology konsult / Martech specialist kommer du att ingå i ett team som är hjärtat i vår verksamhet. Ditt jobb är att vägleda, designa, bygga och implementera lösningar som verkligen gör det möjligt för våra klienter att nå sina mål.

Vi erbjuder

  • En dynamisk och kul arbetsplats där du verkligen kommer att bli uppskattad av kunderna
  • Utbildning, certifiering och ett kontinuerligt lärande på världsledande plattformar som växer och förnyar sig i snabbt takt, drivet av bl.a. AI och maskininlärning.
  • En internationell miljö med lokal känsla, bra team och en hälsosam balans mellan arbete och privatliv samt en relativt kort väg till delägarskap.

Vi letar efter

  • Teknikkunniga, vänliga, serviceinriktade, noggranna, nyfikna människor som vill göra skillnad
  • Ett par års praktisk arbetserfarenhet inom något av följande områden Marketing Automation, Voice of Customer, Journey analytics eller CRM
  • Eftersom du kommer att arbeta i nära samarbete med andra teammedlemmar och projektledare värdesätter vi förmågan att samarbeta högt.

Din bakgrund/utbildning

Kandidatexamen eller lämplig tvåårig YH inom – Informationssystem, datavetenskap eller annan relevant examen. Relevant erfarenhet kommer också att beaktas i lika hög grad i avsaknad av en grundexamen

Bli en del av oss

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Skicka din ansökan till karriar@differ.se innehållande CV och personligt brev. Vi rekryterar löpande så vänta inte till sista minuten med att ansöka.  

Frågor? Kontakta Mats Söderberg på mats.soderberg@feedbacklab.se eller ring +46 70 359 99 38.

Om oss

Differ stödjer företag och organisationer på deras hållbara tillväxtresa och består av tre bolag som arbetar nära varandra i spännande uppdrag. De bolagen är Differ Strategy, Differ Agency och Feedback Lab by Differ. Feedback Lab kommer under våren att döpas om till Differ Technology, som satsar dels på att växa befintlig affär inom automatiserade VoC-program och dels på att etablera och utveckla en Martech-konsultverksamhet.

Read more

Career
September 25, 2022

Vi söker konsulter med start hösten 2023

Vi söker graduates som vill vara med och skapa hållbar tillväxt! 

Career
May 3, 2022

Differ Technology söker Martech-specialister & CX-teknologikonsulter

System och metoder för optimering av Kundupplevelsen förändras och växer snabbt, och det gör vi också. Idag samarbetar vi med världsledande plattformar och klienter med målet att implementera teknologier och...
Article
April 27, 2022

Post-pandemic B2B Sales in the Nordics – Finding the New Normal

Based on a Nordic survey and project experiences, Differ offers a framework for finding the post-pandemic “New Normal” in B2B interactions. Our findings indicate that the future will be one…

Contact Us