top of page

Differ breddar sin kompetens inom digital marknadsföring och välkomnar Lina Karlsvärd!Differ breddar sin kompetens inom digital marknadsföring och välkomnade därför Lina Karlsvärd till teamet i januari.


Vi ställde några korta frågor till Lina


Kan du berätta lite mer om din bakgrund?

🚀Min bakgrund är inom digital marknadsföring med inriktning på tillväxtstrategier och performance marketing. Jag kommer senast från ett nystartat elbolag, dessförinnan arbetade jag på en growth marketing-byrå som hjälpte sina kunder att växa globalt.


Varför valde du just Differ som nästa steg i din karriär?

🚀Jag har varit nyfiken på Differ rätt länge. När jag tog beslutet att söka mig mot konsultbranschen, kändes Differ som de självklara valet för mig. Lockades av den starka företagskulturen, de spännande projekten och möjligheten att vara med och utveckla affären inom digital marknadsföring


Vilka av dina talanger har du inte berättat om för dina nya kollegor?

🚀Jag är osäker på om det klassas som en talang, men jag har ägnat över 10 000 timmar åt att dansa under min ungdom.


Nu söker vi Graduates som är intresserade av digital marknadsföring. Är du sugen på att arbeta tillsammans med Lina och våra andra kollegor, skicka in din ansökan senast onsdag den 27 mars!

4 views

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page