top of page

Säg hej till Differ Agencys senaste stjärna Emma Portar!Säg hej till Differ Agencys senaste stjärna Emma Portar!


Emma började på Differ tidigare i våras och det här säger hon om varför valet föll på Differ och hennes första tid på Agency:


👉 Kan du berätta lite mer om din bakgrund?

Jag är helt färsk från skolan! Efter tre år i Lund, där jag pluggade strategisk kommunikation, var jag så redo för storstan! Här i Stockholm blev det ytterligare 1,5 års studier på Hyper Island där jag läste affärsutveckling.


👉 Varför valde du Differ?

Av flera olika anledningar! Dels kombinationen av det strategiska och det kreativa som genomsyrar hela kontoret. Dels att Differ Agency är en liten byrå med stort hjärta - då får man chansen att påverka och göra avtryck på riktigt, det kändes spännande. Det kanske låter töntigt men man känner av kulturen på ett företag så fort man stiger in på ett kontor. På Differ fick den känslan mig att vilja återkomma!


👉 Vilka av dina talanger har du inte berättat om för dina nya kollegor?

Jag var snabbast på 100-metersbanan en gång i tiden (ca vid begynnelsen) och jag är grym på surdegsbullar, om jag får säga det själv!


👉 Vad har varit höjdpunkten under din första tid på Differ?


Fick checka av Guldäggsgalan redan min andra vecka på kontoret - och vi vann silver! Inte dåligt..


Återigen varmt välkommen, Emma Portar 🌟

1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page