top of page

Modern marknadsföring kräver modern teknik – Differ breddar nu med Differ Technology

Updated: Oct 23, 2023Inträdet av ny, modern teknik banar väg för företag att förbättra sitt marknadserbjudande och maximera sin kommersiella framgång. I dagens föränderliga digitala värld är det avgörande att ha tillgång till expertis för att kunna omfamna möjligheterna som följer med avancerad kundanalys och digitala verktyg. Differ breddar nu sitt erbjudande med Differ Technology och får därmed en komplett tjänsteportfölj för att stödja organisationer i hållbar tillväxt i alla dimensioner.


Konsultbolaget Differ etablerades 1996 och består av Differ Strategy och Differ Agency – ett erbjudande som möjliggjort att Differ kunnat agera hela vägen från insiktsgenerering och strategiformulering till realisering och aktivering av varumärken. Differ har 50 anställda och har en gedigen klientlista med företag som Vattenfall, Coop, SEB, Swedbank Pay och Tele2.


Med Differ Technology i tjänsteportföljen utökar Differ-gruppen sitt erbjudande med expertis och verktyg inom digital marknadsföring, martech och avancerad kundanalys. Denna expansion gör det möjligt för Differ att hjälpa sina klienter att utnyttja digital och innovativ teknik för att nå och engagera sina målgrupper på mer avancerade och mer precisa sätt.


- Med Technology som en del i Differ-gruppen kan vi hjälpa våra klienter att skapa hållbar tillväxt genom att koppla modern teknik till kundinsikt och strategi, menar Tobias Bergdahl, VD på Differ.


Differ har redan nu påbörjat flera sådana projekt och intresset för technology-området bara växer.


- Vi märker snabbt att vårt Technology-erbjudande även möjliggör för oss att nå helt nya kunder. Vi har bland annat flera Marketing Automation-specialister ute hos klienterna och genomför avancerat analysarbete för att utveckla ett helt nytt produkterbjudande. Dessutom har vi fått flera förfrågningar om att hålla inspirationsföreläsningar inom området, säger Cecilia Clausen som leder satsningen av Differ Technology.


Om Differ

Differ är ett powerhouse med en komplett portfölj av konsulttjänster som stödjer organisationer i deras ambition att driva hållbar tillväxt. Differs erbjudande täcker hela spektrat av klientbehov, från kundstrategi, marknadsstrategi, varumärkesutveckling till design, digital marknadsföring, martech, reklam och optimering av kundupplevelse - allt levererat av de mest engagerade talangerna i branschen.


För mer information kontakta:

Lead Differ Technology

Nr: 070 742 08 66

209 views

Comentários


bottom of page